Fakta om Utdanning

Hovedkontor: Oslo
Adm. dir.: Anders Hvarfner 
Antall ansatte: 1000
Antall elever/studenter: Mer enn 40 000 i heltids- eller deltidsstudier

Skolene i ABN Utdanning er:
Berghs School of Communication
Bilder Nordic School of Photography
Bjørknes Høyskole
Bjørknes Privatskole
Idefagskolen
Iris
Junglemap
MedLearn
NKI Nettstudier 
JobLearn 
School of Fashion Industry

Treider Fagskoler
Treider Jus

Kontakt

Anthon B Nilsen Utdanning AS

Telefon: (+47) 915 13 185
E-post: info@abnu.no

Besøksadresse:
Universitetsgata 10
0164 OSLO

Postadresse: 
Postboks 6663 St. Olavs Plass
0129 OSLO

Foretaksregisteret
NO 990 231 621 MVA

Utdanning

Anthon B Nilsen Skoledrift AS driver 8 utdanningsvirksomheter med 13 varemerker innenfor segmentene yrkesutdanning, voksenopplæring og allmennutdanning i Norge og Sverige.   Virksomhetene tilbyr masterprogrammer, bachelorprogrammer og fagutdanning innenfor områder som kreative fag, administrative fag, salg og service, IT, reiseliv, helse og internasjonale studier, samt arbeidsmarkedsopplæring og videregående utdanningsløp. 

I mars 2017 solgte Anthon B Nilsen Skoledrift Westerdals Oslo ACT, en av de eldste virksomhetene i konsernet, til Høyskolen Kristiania som en følge av at Anthon B Nilsen vil satse mindre på statsstøttede høyskoler og mer på fagskoler og voksenopplæring. 

Anthon B Nilsen Utdanning satser på å utvikle skoler for praksisnær utdanning og effektive opplæringsprodukter for bedriftsmarkedet ved å erverve sterke merkevarer og gi disse rom og støtte til å utvikle seg både pedagogisk og kommersielt.

Totalt sett har skolene i Anthon B Nilsen Utdanning hvert år mer enn 40 000 studenter på heltid og deltid. Dette gjør virksomheten til den nest største private leverandøren av utdanning i Norge. Også i et skandinavisk perspektiv har Anthon B Nilsen Utdanning posisjonert seg som en av de ledende private aktørene.